Wie zijn Wij? - Topwines4U - Topwijnen uit het Spaanse gebied Priorat

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie is Don Carlos Vins en TopWines4U? Lees hier meer over de achtergrond van deze organisatie en haar oprichters

Een Spaans sprookje

Mas Gran

Don Carles Vins s.l. is het succesvolle resultaat van een initiatief van Charles G.T. Wijnen uit Amersfoort. In 1999 heeft Charles Wijnen dit opmerkelijke gebied, De Priorat en Montsant verkend en heeft een oud wijn bedrijf overgenomen en nieuwe wijngaarden ontwikkeld, Mas Gran. Deze wijngaard ligt in de schitterende Ebro vallei die direct grenst aan de Priorat waar sinds 1939 al goede wijnstokken zijn geplant die nu ruim 71 jaar oud zijn in diverse variëteiten.


Priorat Map

Passie voor excellente wijn loopt als een rode draad door zijn leven. Op zijn 21e sloot hij de Hoge Hotelschool in kasteel Bethlehem in Maastricht af waarin drankenkennis al hoog in het vaandel stond. Zijn hele loopbaan had alles te maken met dienstverlening en met name binnen de gastvrijheidsector. Hij heeft onder andere gewerkt bij de internationale familie company Martini & Rossi alsmede overige drankenfirma's.

Topwines Onderneming
Don Carles Vins s.l. is een organisatie die ontstaan is uit de opgebouwde wijnexpertise over de afgelopen 25 jaar. Deze organisatie produceert, verbouwt en distribueert via TopWines 4U topwijnen uit de Priorat en Montsant naar Nederland. Sinds 2000 is de Priorat en Montsant, dit kleine en zeer unieke Catalaanse wijngebied ten zuiden van Barcelona, op de mondiale wijnkaart terecht gekomen.
Inmiddels is Don Carles vins s.l., met haar bijzondere wijnen uit deze regio, bekend binnen de internationale gastvrijheidsector.

Topwines 4U is distributeur van een top selectie Priorat en Montsant wijnen in Nederland

Don Carles Vins s.l. heeft een viertal bijzondere Priorat en een drietal Montsant wijnen gebotteld. 
Tevens zijn wij exclusief distributeur van Celler L' Encastell, Celler Ardèvol, goede vrienden van de heer Charles Wijnen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu